Werkwijze.


Ik wil je graag leren kennen en daarom start ik eerst met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek staat de koffie of thee voor je klaar en hoor ik graag wat je wensen zijn.


Werkwijze persoonlijke begeleiding.

Om een goed inzicht te krijgen in je voeding, eet en beweegpatroon vraag ik je om een eetdagboek bij te houden. Maar omdat ik geen dieet of restricties opstel is het van belang om inzicht te krijgen

in je huidige eetgedrag. Je ontvangt daarvoor een formulier met een aantal vragen die ik graag tijdens de intake ingevuld ontvang.

Tijdens de intake maken we dan samen een plan waarmee je aan de slag kunt.

Je ontvangt tijdens de intake nog wat extra informatie over voeding, eetgedrag enz. Na elk consult ontvang je per mail een kort verslag van het consult.

Werkwijze groepsbegeleiding. 

Wil je aansluiten bij de groepen vraag ik je om een korte voedingsanamnese in te vullen zodat ik weet wat je persoonlijke eetgewoontes zijn en je daarin kan ondersteunen. Ook tijdens de groepssessie staat het veranderen van je huidige eetgedrag centraal.  Deze vorm van begeleiden zorgt voor een gevoel van saamhorigheid.

Begeleiding op afstand (on line).

Ben je niet woonachtig in de omgeving van Sliedrecht? heb je geen zin/tijd om naar de praktijk te komen. Geen probleem: kies dan voor de online begeleiding. 

Welke vorm van begeleiding je ook kiest je kunt rekenen op mijn hulp. 


Geen eetregels, dieet, restricties, maar inzicht in je eetgedrag.

  

  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Kaart
E-mail
Info