GASTENBOEK: Laat een berichtje achter, je helpt mij er enorm mee! 

 

 

Gastenboek

Arianne van Dijk
13-04-21 11:18:03
Al een tijdje volg ik de groepsbijeenkomsten bij Erna en heb ik veel geleerd over voeding, bewegen, het bewust zijn van wat je eet en waarom. Een dieet volgen voor een tijdje, lukt nog wel; volhouden is een uitdaging! Daarom voor mij géén dieet meer, maar een nieuwe leefstijl aanleren. Daarbij is aandacht voor het gedachten en gevoelens erg belangrijk, want dat is van invloed op (eet)gedrag. Voor mij is dít de sleutel waar ik al jaren naar op zoek was... en die ik nu gevonden heb!
Dankjewel Erna, voor het motiveren, relativeren en de inzichten die je mij hebt gegeven!
Tine Lissenburg
10-10-19 18:34:04
Ik volg zelf de groepslessen en mijn zoon gaat alleen wegen lekker een stok achter de deur en we krijgen goede tips om af te vallen en we zijn lekker bezig om een gezond gewicht te krijgen super 🔝💪🏻
Reinilda Aupperlee van Pelt
20-05-18 17:14:07
Door de voedingsadviezen van Erna voelt mijn moeder van 83 zich weer een stuk beter .
Ze is nu minder misselijk en heeft minder buikpijn
Ze is de andere eetgewoonten gaan volgen ,nadat ze behoorlijk ziek was geweest afgelopen winter .
Toppie Erna .
Bedankt voor je hulp .👍
Lianne Groeneveld
07-05-18 15:44:23
De afgelopen periode heb ik persoonlijke begeleiding gekregen van Erna. Een fijne ervaring die mij heeft geholpen om weer gezond te leren eten en slechte gewoontes af te leren. Nieuwe alternatieven heeft ze aangeboden waar ik veel aan heb gehad. Zeker een aanrader als je wil afvallen en een ander eetpatroon wil aannemen.
Jan van Heteren
26-03-18 14:19:42
4 wekentraject doorlopen waarin Erna mij heeft geadviseerd over voeding. Dit in combinatie met een sportcoach heeft er toe geleid dat ik in die 4 weken 7 kilo ben afgevallen. Buiten dat je een gezellig mens bent om, heb je veel verstand van voeding en breng je dat op een positieve manier over. Hulde Erna!!
Tonen: 5  10
 
 
 
 
Kaart
E-mail
Info