Werkwijze, hoe wil jij begeleid worden.

Afvallen is voor iedereen anders, wil jij persoonlijke begeleiding of juist je ervaringen delen. Kies de vorm van begeleiden die bij je past.

Ik wil je graag leren kennen en daarom start ik eerst met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek staat de koffie of thee voor je klaar en hoor ik graag wat jouw verwachtingen zijn.


Werkwijze persoonlijke begeleiding.

Om een goed inzicht te krijgen in je voeding, eet en beweegpatroon vraag ik je om een eetdagboek bij te houden, je kunt op een aparte pagina je activiteiten van die dag noteren. Heb je bv gesport, een extra rondje met de hond gewandeld of ben je niet actief geweest.

Nadat je het boekje hebt ingeleverd kom je voor de intake: je wordt gewogen, je BMI wordt bepaald, vetpercentage alsmede het visceraal vet en de spiermassa worden berekend en ook je tailleomtrek wordt gemeten. Dit omdat afvallen meer is dan gewicht verliezen.

 Je wordt ieder consult gewogen, het meten van de tailleomtrek en berekenen  van het BMI en vetpercentage gebeurt periodiek.

Naar aanleiding van de metingen en je lengte/gewicht wordt je kilocalorie verbruik bepaald en het plan van aanpak opgesteld.

Afvallen is meer dan alleen gewicht verliezen,  het vergt doorzettingsvermogen en aanpassingen in je leefwijze.

Daarom wil ik graag van je weten hoe het je de afgelopen periode is vergaan, wat ging er goed, waar liep je tegenaan enz. dit wordt tijdens ieder consult besproken.

Na de intake ontvang je een  infomap en een handige gadget.

Werkwijze groepsbegeleiding.

Wil je aansluiten bij de groepen vraag ik je om een korte voedingsanamnese in te vullen zodat ik weet wat je persoonlijke eetgewoontes zijn en je daarin kan ondersteunen. Je ontvangt een informatiemap en een handige gadget. Iedere week staat er een onderwerp centraal wat we middels een power point bespreken. Voor de presentatie wordt je in een afzonderlijke ruimte gewogen. Na en tijdens de bespreking is er de mogelijkheid om met je medecursisten tips uit te wisselen. Deze vorm van begeleiden zorgt voor een gevoel van saamhorigheid.

Begeleiding op afstand (on line).

Ben je niet woonachtig in de omgeving van Sliedrecht? heb je geen zin/tijd om naar de praktijk te komen. Geen probleem: vanaf 17 oktober 2022 start ik met online begeleiding.


In het kort samengevat: gratis kennismakingsgesprek, ongeacht welk traject je voorkeur heeft.

Intakegesprek: je wordt gewogen, metingen worden verricht en het eetdagboek wordt besproken,  je ontvangt een dagmenu gebaseerd op het aantal kcal voor jouw op maat gemaakt. Dit dagmenu kent twee variaties. Duur: 60 minuten.

Vervolgconsulten, duur: 30 minuten.

Tijdens ieder consult wegen en meten, bespreking hoe het je is vergaan, wat valt je mee, wat valt je tegen.

 

 

Heb je geen zin of tijd om een heel traject te volgen ook dan kun je bij mij terecht voor een eenmalig advies. Je wordt gewogen, gemeten en het BMI wordt bepaald. Naar aanleiding van deze gegevens ontvang je een eenmalig advies.

 

 

 

 Mijn adviezen zijn gebaseerd op de richtlijnen Gezonde Voeding.

Ongeacht welk traject je volgt ik heb altijd aandacht voor jou als persoon en je persoonlijke situatie. Meld je via onderstaande link aan voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief.

Iedere maand een lekker en gezond recept, update`s over alles wat met voeding en een gezonde leefstijl te maken heeft en nieuws uit de praktijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kaart
E-mail
Info