Pakketten.

Werkwijze persoonlijk traject.

Het eerste gesprek is het kennismakingsgesprek dit is altijd gratis en vrijblijvend. Mocht je gelijk willen starten dan kan dat ook. Wil je niet direct beslissen en heb je bedenktijd nodig geen probleem. Overdenk of je wilt starten of niet en laat het me op de afgesproken datum weten.

Basispakket.

Het intake gesprek bestaat uit: het bespreken van het eetdagboek, het verrichten van metingen: tailleomtrek, spiermassa en vetpercentage. Je wordt gewogen en het BMI wordt bepaald.  Duur circa 60 minuten. Je ontvangt een documentatie map en een extraatje zodat je direct aan de slag kunt.

Er worden in totaal 5 consulten gepland ( duur 20 minuten) deze bestaan altijd uit wegingen, en het bespreken van de afgelopen periode.

Het eerste consult vindt plaats één week na de intake, tijdens dit consult kijken we samen wat goed ging en wat was lastig. In dit consult wordt het stellen van een doel besproken en daar ga je mee aan de slag, samen met het vernieuwde aangepaste eetpatroon.

De resterende drie consulenten vinden wekelijks plaats, met uitzondering van het vijfde consult dit wordt gepland twee weken na het vierde consult.

In het tweede consult bespreken we hoe het de afgelopen week is gegaan wat ging er goed, wat minder.

Tijdens het derde consult kijken we naar je algemene situatie, wat gaat er goed, wat minder, maar ook wordt er gekeken naar het belang van ontspannen, hoe gaat het met het nemen van extra lichaamsbeweging enzovoort.

In het vierde consult wordt je gevraagd zelfstandig een weekmenu te maken, dit wordt tijdens het vijfde consult besproken samen met de eventuele knelpunten die tijdens de vorige consulten naar voren zijn gekomen.

Na dit consult heb je de mogelijkheid om een keer gratis en vrijblijvend deel te nemen aan de groepslessen.

Het vijfde consult is een consult waarin het traject wordt samengevat en er kan indien nodig een vervolgpakket worden afgenomen. Tevens worden er metingen verricht,en percentages berekend.


Pakket 2.

Het basispakket aangevuld met 5 extra consulten welke 2 wekelijks ingepland worden.


Abonnement:

Voor iedereen die op gewicht wil blijven of komen en alleen de beruchte stok achter de deur nodig heeft. Dit pakket bestaat uit een intake, twaalf maandelijkse weegmomenten en twee persoonlijke consulten. Tijdens de weegmomenten is er ruimte voor korte vragen, tijdens de persoonlijke consulten is er ruimte voor tips en adviezen om de vernieuwde leefstijl vol te houden.

 

 

 

 
Kaart
E-mail
Info