Over mij.

 

Mijn naam is Erna Dijkstra, geboren in 1964.


Mijn persoonlijke verhaal.

Zelf heb ik vanaf de pubertijd diverse keren te maken gehad met overgewicht, en weet hoe vervelend het kan zijn. Je voelt je niet fijn in je lichaam, bent niet fit, je voelt je niet zeker van jezelf,  en wil graag van het overgewicht af.

In mijn tienerjaren heb ik een diëtiste bezocht. Zij heeft me geadviseerd over voeding maar niet over de strijd die afvallen heet. Het aanleren van een nieuwe leefstijl is meer dan weten wat je wel en beter niet kunt eten. Het gaat om het vinden de balans, of anders gezegd het evenwicht. Door te blijven genieten maar wel bewust met voedsel om te gaan kun je jouw ideale gewicht bereiken.

Mede door mijn eigen ervaringen, maar ook door verhalen uit de praktijk heb ik besloten om een boek te schrijven. In dit boek lees je een stukje uit mijn persoonlijke strijd tegen de kilo`s, maar ook info over voedingsstoffen en wat ze voor je doen. Je kunt met de gegeven tips en opdrachten direct aan de slag om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Op de pagina Het boek lees je meer en kun je een preview aanvragen.

Mijn passie is mijn werk geworden.

 Sinds 2015 werk ik als gediplomeerd gewichtsconsulente. Werken als gewichtsconsulente is mijn passie en daarom volg ik regelmatig bij- en nascholingen. Ik ben bevoegd om gezinnen te begeleiden, en het begeleiden van kinderen. Verder bied ik begeleiding en ondersteuning bij emotie eten, en geef adviezen voor de sporter.

 

 

 

 

 

 

 
Kaart
E-mail
Info