Nieuws:

 

Op deze pagina worden nieuwe activiteiten geplaatst. Via de facebookpagina wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe activiteiten.


Inspiratie nodig voor het eten? Check mijn  facebookpagina: Gewichtsconsulente Erna, hier vind je tips om gezond te eten, recepten en nog veel meer om je te helpen met je nieuwe leefstijl. 

Jaaroverzicht 2016.

5 augustus 2016: de voorbereidingen zijn zo goed als allemaal getroffen op 7 september geef ik een presentatie gezonde voeding bij de vrouwen van nu te Herwijnen en op 10 september sta ik op de Late Summer Fair te Sliedrecht.

Per 7 november starten de groepslessen: dit werkt als volgt: bij het binnenkomen wordt je gewogen, maandelijks wordt ook je BMI, vetpercentage, spiermassa en middelomtrek gecheckt/ Nadat iedereen gewogen is en zit te genieten van de koffie, thee of water ga ik een onderwerp bespreken wat direct of indirect met afvallen en een gezonde leefstijl te maken heeft.

Jaaroverzicht 2017.

Januari 2017: ik heb voor de regionale radio een interview gegeven, nieuwsgierig geworden vraag naar de link en je kunt me (live) horen.

Juni 2017: nieuwe reclamecampagne: vanaf juli 2017 ben ik zichtbaar op de t.v. schermen in de wachtruimtes van het Albert Schweitzer ziekenhuis te Sliedrecht.

Juli 2017: volg je de groepslessen maar heb je soms even behoefte aan een kort gesprek, dit kan ik maak graag tijd voor je vrij. Geef het door via de mail of mijn telefoonnummer en ik plan gratis 10 minuten voorafgaand of na de les voor je in.

September 2017: nu ook voor adviezen op het gebied van sport en voeding.

September 2017: Ben je actief op Facebook bezoek dan mijn pagina`s voor leuke tips, weetjes enz.

Gewichtsconsulente Erna, voor tips adviezen, recepten enz. alles over gezond eten en leven.

Groeipagina: speciaal voor  aanstaande ouders: tips en adviezen speciaal voor jonge ouders en kinderen.

Sport en voeding: adviezen en tips voor voeding en sport.

Yoga: wil je een keer leren hoe je kunt ontspannen en toch je spieren aan het werk zetten. In een personal les doen we samen oefeningen. Deze worden in een rustig tempo uitgevoerd, na de oefeningen is er tijd voor een korte meditatie of bodyscan. We sluiten af met een kop thee. Geen grote groepen, maximaal twee deelnemers per keer.

November 2017: de groepslessen hebben een andere opzet gekregen, van nu zijn ze interactief geworden. In de praktijk hangt een televisie waarop middels een Powerpoint presentatie de voorlichting wordt gegeven. Voorlichting hoort ook leuk en gezellig te zijn.


Jaaroverzicht 2018.

Januari 2018: samenwerking met Full Fit de sportschool in Sliedrecht voor personal of smal group training. Gestadrt met de opleiding professional lifecoach. Uitbreiding van de groepslessen nu ook op de Dinsdagavond groepsbegeleiding.

Maart 2018: extra locatie, nu ook aanwezig in het sportcentrum BUDOKAI WOR.

April 2018: Voorjaarscampagne.

Vanaf vandaag (10 April) ontvang je bij het afnemen van een pakket een heerlijke zelfgemaakte energiereep.

Juli 2018: Nieuw pakket.

Vanaf juli is er een nieuw pakket voor de persoonlijke begeleiding. Dit bestaat uit het basispakket wat is aangevuld met 5 extra consulten. Een van de consulten is een consult van 60 minuten waarbij je de keuze hebt uit een mindfulness wandeling, een prive yoga sessie of een fietstocht.

September 2018: Leefstylecoaching.

Vanaf September 2018 mag ik mezelf leefstyle coach noemen. Leefstylecoaching kan je helpen om met obstakels om te gaan. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en gaat  zelf aan de slag om op een andere manier met je gedrag om te gaan. Jij doet het werk ik coach je en sta naast je.

November 2018:

Na jaren van hard werken is het dan zover, mijn boek is gedrukt en klaar voor de verkoop. Het is een boek geworden met tips op het gebied van gezond eten en afvallen. Ook wordt er aandacht besteed aan de psyche tijdens het veranderen van je huidige eetgewoontes. Maar ook het belang van goed slapen, ontspannen, bewegen etc worden toegelicht. Kortom een boek voor iedereen die zijn leefstijl wil veranderen en zo op een gezonde manier wil afvallen.


 


Bestellen kan via de webpagina of Bol.com. Verkoopprijs € 19.95.


Jaaroverzicht 2019.

Vanaf 1 februari 2019 wordt er een nieuw en uniek traject toegevoegd, dit traject is bedoeld voor iedereen die wil afvallen en een stok achter de deur nodig heeft. Of voor degene die afgevallen zijn en het nieuwe gewicht wil blijven behouden.

Masterclasses gegeven door Voedingspsycholoog Diana van Dijken.

Het roer gaat langzaam maar zeker iets om. 

Ik heb gemerkt in de jaren dat ik bezig ben dat het geven van een voedingsadvies veel meer is dan het adviseren over voeding. De basis van eten/niet eten/veel eten is een gezonde relatie met eten, maar wat is dit nu precies. Daar gaan de masterclasses over. Maandag was de aftrap met als onderwerp je cliënten leren omgaan met smoezen en excuses. Wat een geweldige avond, ik heb er veel van opgestoken en ga ermee aan de slag. Meer weten???? Neem gerust contact met me op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kaart
E-mail
Info