Het boek: ontdek de sleutel naar een gezonde leefstijl.

Na ruim anderhalf jaar schrijven is in november 2018 mijn boek werkelijkheid geworden

Geen dieet, wel adviezen voor een gezonde leefstijl .

Dit om dat afvallen geen kwestie is van even een dieet volgen maar het veranderen van je leefstijl. Dit is niet makkelijk maar zeker niet onmogelijk. Het boek geeft naast informatie en tips ook middels opdrachten inzicht in je huidige (eet) gedrag.

 De opbouw van het boek.

In het eerste hoofdstuk deel ik een stukje van mezelf, ik vertel in het kort over mijn jeugd en jaren als jonge vrouw. Je leest over mijn strijd met de overtollige kilo`s.

In het volgende deel van het boek is er aandacht voor onder andere: de schijf van vijf, voedingsstoffen en wat doen ze voor je.

Daarna lees je over onderwerpen zoals eten en emotie, waarom lukt het (soms) niet, de invloeden van buitenaf etc.

Ook worden levensmiddelen zoals brood, groenten en fruit, zuivel, vlees en vis etc beschreven

In het laatste gedeelte wordt er in het kort aandacht besteed aan: zoetstoffen en E-nummers, diëten en alternatieve afslankmethodes, ouderen en kinderen.

 

Verkrijgbaar via: mail@gewichtsconsulenteerna.nl, bol.bom of haal er een op in de praktijk. Het boek kost  € 19.95.Lees hier wat uitgeverij bestel mijn boek over mij en het boek vertelt.


 

 

Nieuwsgierig geworden en wil je enkele hoofdstukken uit mijn boek ontvangen? Druk op onderstaande button en ontvang gratis een impressie.

 

 


 

 
Kaart
E-mail
Info