Het wonder dieet.

Dit wil jij ook.

Afvallen zonder er moeite voor te hoeven doen. Ik ben het voorbeeld kijk maar eens naar mijn voor en na foto`s.

Echt geweldig hè. Ik vertel je in dit blog mijn geheim en beloof je ik kan het dus jij ook. Wil jij dat?  Afvallen omdat je denkt dat alles dan beter is, je meer zelfvertrouwen krijgt of wil je op een relaxte manier met eten omgaan.

Huh????

Ik zie je denken wat is dit nu. Maar ik heb je wel nieuwsgierig gemaakt he. En dat is nu juist het geheim van dit soort berichten. Hoe vaak heb je een bericht gelezen waarin je een succes verhaal wordt verteld door een mooie slanke vrouw of man die met een grote glimlach en supertrots hun nieuwe lichaam toont. 

 Geloof jij in sprookjes??

Nee toch die tijd zijn we allang voorbij, maar een mooi persoonlijk verhaal een foto voor/na doen ons geloven dat afvallen iets is dat je "gewoon" doet. Geen moeilijke periode`s waarin je trek hebt in chips/koek/snacks/gebak of iets wat te boek staat als slecht. 

Laat ik even heel kort en bondig zijn er is geen enkel specifiek "wonderlijk voedingsmiddel of product dat wonderen voor je doet en ervoor zorgt dat je zonder moeite kunt afvallen. Gewoonweg omdat ieder voedingsmiddel zijn eigen specifieke voedingsstoffen bevat. 

 Ja maar het koolhydraatarme dieet dan, mijn zus, vriendin, buurvrouw is er zoveel mee afgevallen.?

Dat is een vraag/opmerking die ik zo ontzettend vaak hoor, gewoon geen koolhydraten meer eten en hup de kilo`s vliegen ervan af. Ja inderdaad je valt af met een koolhydraat arm dieet. Maar dit ligt niet aan het schrappen van de koolhydraten op zich maar doordat je minder kilocalorieen gebruikt dan dat je voor het koolhydraatarme dieet deed. Het is een tijdelijke oplossing

Ik geef nu het koolhydraatarme dieet als voorbeeld maar dit geldt ook voor alle andere diëten.

Door het volgen van een dieet, het tellen van punten, het weglaten van bepaalde voedingsstoffen zal je NOOIT geen fijne relatie met eten ontwikkelen!

Maar jij hebt makkelijk praten!!

Eh nee dat lijkt misschien zo maar ook hier geldt niet alles is wat het lijkt. Ook ik heb te maken met mijn eigen onzekerheden. Ik heb ontdekt dat ik door het vele afvallen en weer aankomen (hallo dieet nummer zoveel ) nog steeds niet altijd op een ontspannen manier met eten omga. 

Maar: ik schrap geen voedingsmiddelen eet gewoon producten met koolhydraten, gluten, eiwitten, vetten enz. Probeer voldoende te bewegen (lukt ook soms niet). Ga op tijd naar bed en probeer op tijd te ontspannen. En nee dat lukt me echt niet altijd en dat hoeft ook niet want NIEMAND IS PERFECT IK DUS OOK NIET!!!

BLIJF IN JEZELF GELOVEN!!

Leg jezelf geen onmogelijke dingen op, kijk wat je kan en wil veranderen en ga uit van je eigen kracht. Afvallen is niet leuk, gaat niet snel, is niet makkelijk, is geen kwestie van even snel wat kilo`s kwijtraken. Maar van keuzes maken, weten wat je valkuilen zijn en hoe je met deze om kunt gaan. Maar vooral ook blijven geloven in jezelf, blijven genieten en stap voor stap je leefstijl veranderen zonder jezelf alles te ontzeggen.


Oke voor èèn keer dan.

 


Deze foto is gemaakt in 2014.


  

 
En deze is van 2019.


 
 
 
 
Kaart
E-mail
Info