UA-133238990-1

                           

                                              

WERKWIJZE:

Ik wil je graag leren kennen en daarom start ik eerst met een gratis kennismakingsgesprek.

Besluit je om een traject te starten dan ga ik als volgt te werk:

Om een goed inzicht te krijgen in je voeding, eet en beweegpatroon vraag ik je om een eetdagboek bij te houden, je kunt op een aparte pagina je activiteiten van die dag noteren. Heb je bv gesport, een extra rondje met de hond gewandeld of ben je niet actief geweest.

Nadat je het boekje hebt ingeleverd kom je voor de intake: je wordt gewogen, je BMI wordt bepaald, vetpercentage alsmede het visceraal vet en de spiermassa worden berekend en ook je tailleomtrek wordt gemeten. Dit omdat afvallen meer is dan gewicht verliezen.

 Je wordt ieder consult gewogen, het meten van de tailleomtrek en berekenen  van het BMI en vetpercentage gebeurt periodiek.

Naar aanleiding van de metingen en je lengte/gewicht wordt je kilocalorie verbruik bepaald en het plan van aanpak opgesteld.

Afvallen is meer dan alleen gewicht verliezen,  het vergt doorzettingsvermogen en aanpassingen in je leefwijze.

Daarom wil ik graag van je weten hoe het je de afgelopen periode is vergaan, wat ging er goed, waar liep je tegenaan enz. dit wordt tijdens ieder consult besproken.

Na de intake ontvang je naast de infomap een mail met alles wat we besproken hebben.

Vanaf 7 november 2016 zijn er ook groepslessen te volgen. Je wordt bij binnenkomst gewogen, en na de weegsessie wordt er een onderwerp besproken wat direct of indirect met afvallen te maken heeft. Het voordeel van deze lessen is dat je ervaringen en tips kunt delen met medecursisten. Het besproken onderwerp staat op donderdag of uiterlijk vrijdag op de speciale voor cursisten aangemaakte facebookpagina.

 

 

 

In het kort samengevat: gratis kennismakingsgesprek.

Intakegesprek: je wordt gewogen, metingen worden verricht en het eetdagboek wordt besproken,  je ontvangt een dagmenu gebaseerd op het aantal kcal voor jouw op maat gemaakt. Dit dagmenu kent twee variaties. Duur: 60 minuten.

Vervolgconsulten, duur: 30 minuten.

Tijdens ieder consult wegen en meten, bespreking hoe het je is vergaan, wat valt je mee, wat valt je tegen.

 

 

Heb je geen zin of tijd om een heel traject te volgen ook dan kun je bij mij terecht voor een eenmalig advies. Je wordt gewogen, gemeten en het BMI wordt bepaald. Naar aanleiding van deze gegevens ontvang je een eenmalig advies.

Ook een on line consult of traject behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

 Mijn adviezen zijn gebaseerd op de richtlijnen Gezonde Voeding.

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland. Vanuit de aanvullende verzekering worden consulten veelal deels of volledig vergoed.


Meld je via onderstaande link aan voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief.

Iedere maand een lekker en gezond recept, update`s over alles wat met voeding en een gezonde leefstijl te maken heeft en nieuws uit de praktijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kaart
E-mail
Info