UA-133238990-1

                           

                                              

Pakketten.

Werkwijze persoonlijk traject.

Het eerste gesprek is het kennismakingsgesprek dit is altijd gratis en vrijblijvend. Mocht u gelijk willen starten dan ontvangt u tijdens dit gesprek een voedingsdagboek, in dit boekje dient een week lang uw eet, beweeg en dagelijkse bezigheden in te vullen. We maken dan ook direct een afspraak voor het intake gesprek. Mocht u nog bedenktijd willen dan hoor ik graag binnen één week of u wel of niet wilt starten.

 Basispakket.

Het intake gesprek bestaat uit: het bespreken van het eetdagboek, het verrichten van metingen: tailleomtrek, spiermassa en vetpercentage. U wordt gewogen en het BMI wordt bepaald.  Duur circa 60 minuten. U ontvangt een documentatie map en een extraatje zodat u direct aan de slag kunt.

Er worden in totaal 5 consulten gepland ( duur 20 minuten) deze bestaan altijd uit wegingen, en het bespreken van de afgelopen periode.

Het eerste consult vindt plaats één week na de intake, tijdens dit consult kijken we samen wat goed ging en wat was lastig. In dit consult wordt het stellen van een doel besproken en gaat u daarmee aan de slag, samen met het vernieuwde aangepaste eetpatroon.

De resterende drie consulenten vinden wekelijks plaats, met uitzondering van het vijfde consult dit wordt gepland twee weken na het vierde consult.

In het tweede consult bespreken we hoe het de afgelopen week is gegaan wat ging er goed, wat minder.

Tijdens het derde consult kijken we naar uw algemene situatie, wat gaat er goed, wat minder, maar ook wordt er gekeken naar het belang van ontspannen, hoe gaat het met het nemen van extra lichaamsbeweging enzovoort.

In het vierde consult wordt u gevraagd zelfstandig een weekmenu te maken, dit wordt tijdens het vijfde consult besproken samen met de eventuele knelpunten die tijdens de vorige consulten naar voren zijn gekomen.

Na dit consult heeft u de mogelijkheid om een keer gratis en vrijblijvend deel te nemen aan de groepslessen.

Het vijfde consult is een consult waarin het traject wordt samengevat en er kan indien nodig een vervolgpakket worden afgenomen. Tevens worden er metingen verricht, percentages berekend.


 Pakket 2.

Het basispakket aangevuld met 5 extra consulten welke 2 wekelijks ingepland worden. Dit pakket omvat een aantal extra`s naast de begeleiding en adviezen om gezonder te eten en meer te bewegen.

Na de 5 basisconsulten volgen nog eens 5 consulten waarin aandacht voor: yoga, het maken en in de praktijk brengen van een SMART plan.

In het eerste consult staat er een wandelcoach sessie yoga of fiets gepland,. Tijd voor ontspanning. Dit consult duurt ongeveer 60 minuten.

In het tweede consult wordt het maken van een SMART PLAN toegelicht en u krijgt de opdracht hiermee aan de slag te gaan.

In het derde consult bespreken we het SMART PLAN, hoe in te passen in het dagelijkse leven.

Tijdens het vierde consult hoor ik graag wat u heeft aangepakt uit het SMART Plan en hoe dit is gegaan.

In het vijfde consult aandacht voor de huidige situatie, hoe gaat het nu, wat is nog lastig enz.

Abonnement:

Voor iedereen die op gewicht wil blijven of komen en alleen de beruchte stok achter de deur nodig heeft. Dit pakket bestaat uit een intake, twaalf maandelijkse weegmomenten en twee persoonlijke consulten. Tijdens de weegmomenten is er ruimte voor korte vragen, tijdens de persoonlijke consulten is er ruimte voor tips en adviezen om de vernieuwde leefstijl vol te houden.

 

 

 

 
Kaart
E-mail
Info