UA-133238990-1

                           

                                              

Over mij.

Mijn naam is Erna Dijkstra, ben gehuwd en moeder van een volwassen zoon. 

Sinds 2015 werk ik als gediplomeerd gewichtsconsulente. Werken als gewichtsconsulente is mijn passie geworden en daarom volg ik regelmatig bij- en nascholingen. Ik ben bevoegd om gezinnen te begeleiden, en het begeleiden van kinderen. Verder bied ik begeleiding en ondersteuning bij emotie eten, en geef adviezen voor de sporter.


MIJN VERHAAL.

Zelf heb ik vanaf de pubertijd diverse keren te maken gehad met overgewicht, en weet hoe vervelend het kan zijn. Je voelt je niet fijn in je lichaam, bent niet fit, je voelt je niet zeker van jezelf,  en wil graag van het overgewicht af.

Door mezelf om te scholen tot gewichtsconsulente heb ik geleerd dat afvallen een proces is en geen kwestie van even een dieet volgen.

Een gezond gewicht bereiken en behouden doe je door je een nieuwe leefstijl aan te leren, maar wel een die bij je past. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en mogelijkheden. Ik ondersteun je, geef adviezen en tips.

Mede door mijn eigen ervaringen, maar ook door verhalen uit de praktijk heb ik besloten om een boek te schrijven. In dit boek lees je een stukje uit mijn persoonlijke strijd tegen de kilo`s, maar ook info over voedingsstoffen en wat ze voor je doen. Je kunt met de gegeven tips direct aan de slag om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Op de pagina Het boek lees je meer en kun je een preview aanvragen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kaart
E-mail
Info